Secretul lui Neil Armstrong

Secretul lui Neil Armstrong

Autor: Mădălin Pribu

NASA nu a dezvăluit niciodată ce a vrut să spună comandantul Apollo 11, după aselenizare: “Succes, domnule Gorsky!”

Cel mai mare secret al lui Neil Armstrong, păzit cu sfinţenie de NASA, a fost dezvăluit de primul om care a păşit pe Lună, cu puţin timp înainte să moară. El s-a stins din viaţă sâmbătă, la 82 de ani.Timp de mai bine de patru decenii, comandantul modulului Apollo 11, care a aselenizat la 20 iulie 1969, a refuzat să răspundă la o întrebare simplă: Cine este domnul Gorsky la care a făcut referire după ce a rostit celebrele cuvinte “Un pas mic pentru om, un salt uriaş pentru umanitate!”
Numele cu rezonanţă sovietică a aprins fitilul comentariilor interminabile şi al conspiraţiilor mondiale. În plin Război Rece, un american, idol al unei întregi planete, rostea în direct numele unui duşman de temut! În urmă cu puţin timp, Neil Armstrong a desluşit misterul:
“Domnul Gorsky a murit, acum pot să vorbesc! În 1938, pe când jucam baseball cu ceilalţi copiii de pe strada mea, am trimis mingea în curtea unor vecini, domnul şi doamna Gorsky. M-am furişat pe sub gard să recuperez mingea şi i-am auzit pe cei doi pensionari certându-se. Doamna Gorsky ţipa la soţul său şi-i spunea: După câte ai făcut, mai vrei să faci sex cu mine? Sex, da? Ei bine, o să mai faci sex când copiii vecinilor o să mergă pe Lună!”, a spus amuzat Neil Armstrong.
Pentru conformitate : http://www.evz.ro/detalii/stiri/Secretul-lui-Neil-Armstrong-998094.html

  
Tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply