Legea lui 4% – Paso doble CNATCDU – KOVESI

Legea lui 4% – Paso doble CNATCDU – KOVESI

Cu totii am aflat siderati verdictul unui organism pus sa imparta dereptatea pe aria sa de (in)competenta: a fost sau nu plagiat lucrarea de doctorat a d-nei Kovesi. De la malversatiune la perversiune nu este decat un pas, pe care cele doua entitati l-au facut in paso doble.

Intelectualii de la CNATCDU au afirmat in verdictul  lor ca doar 4% din lucrarea d-nei Kovesi este plagiat. Concluzia a fost ca in ansamblu  “Teza de doctorat “ ramane una valabila ( detalii aici ).

Acum sa tragem concluziile si sa punem niste intrebari de cetateni simpli.

Concluzie la concluzia CNATCDU: plagiatul este permis in proportie de cel putin 4% dintr-o lucrare de doctorat.

Prima intrebare catre CNATCDU : care este numarul maxim de pagini plagiate, pentru ca o lucrare sa fie considerata ca atare ?

A doua intrebare catre CNATCDU: in logica voastra, daca cineva fura doar 4% din marfa dintr-un supermarket, acesta este furt si trebuie pedepsit, sau nu?

A treia intrebare: daca un magazin vinde un produs din care 4% este format din alt material, acesta poate fi considerat un produs valabil, si deci bun de pus in vanzare? Spre exemplu vreti sa cumparati 1 kg de carne in care gasiti doua cuie sau un prezervativ ( nou )…

Corolar la a treia intrebare: ce ati cumparat? 96% carne sau 4% cuie ?

Legea transformarii ( seulement pour les connaiseurs des tabloide ):  CNATCDU a transformat-o pe Kovesi din doctor in dottore…si pe Laura in Laurette …

  
Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Legea lui 4% – Paso doble CNATCDU – KOVESI

  1. Gil says:

    Flexibilitatea politickorecta functioneaza.

Leave a Reply